enerqi

Beestjes en baasjes​ in balans

Voor paard en hond;

behandeling;

Een behandeling voor uw dier bestaat in principe uit een combinatie van technieken. Shiatsu/acupressuur, deep tissue/ fascia release of reiki/quantum-touch, net wat uw dier prettig vindt.


Shiatsu/acupressuur werkt op de meridianen (energiebanen) in het lichaam waardoor de qi (levens energie) stroomt. Als deze energie flow stagneert of vermindert door ziekte, stress of trauma krijgt uw dier klachten. Door de meridianen en de daarbij behorende acupunctuurpunten te masseren en te stimuleren worden stagnaties opgelost en kan de qi weer vrij stromen.

shiatsu/acupressuur is in te zetten bij;

*acute en chronische klachten

*spierpijn en stijfheid

*scheefheid

*gedragsproblemen

*huidproblemen

*als de dierenarts niet verder komt

Shiatsu kijkt naar het hele dier en niet slechts alleen naar de klachten.

Fascia release en deep tissue werken op het bindweefsel. Dit is te vinden in heel het lichaam en is verbonden met alle organen, weefsels en spieren. het zijn lange ketens die de voor en achterkant en boven en beneden van het paard verbinden. Een trauma in het linker voorbeen kan dus heel goed problemen elders geven.

 Door hierop te werken krijg je;

*ontspanning op plaatsen waar een teveel aan spanning zit,

*vermindering van pijn

*vermindering van stijfheid of scheefheid

*een beter humeur.

De handgrepen variëren van zeer diep naar fluisterzacht.

De behandeling kan worden aangevuld met voedingsadviezen of Bachbloesems. Deze laatsten werken vnl. op het mentale gedeelte van uw dier, denk aan stress bij verhuizing, verlies maatje, verlatingsangst enz.

Om mij voor te kunnen bereiden had ik graag vooraf wat gegevens van uw dier. Vult u aub. het formulier hieronder in en verstuur.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.

*Ik ben geen dierenarts, u bent zelf verantwoordelijk voor uw dier en wat u met de verkregen informatie doet. U dient altijd eerst een dierenarts te raadplegen.*


Behandeling hond;                                                                                       €25

Behandeling paard (alleen op locatie, €0,25 per gereden km ) ;                                             €45Bel voor een afspraak; 0610464165

of stuur een mailtje; [email protected]


*u kunt bij mij niet pinnen, graag contant afrekenen aub.*